De Lima-molen in Andiran
SML_2016_EV_PG210
Het bedrijf Lima werd opgericht door Pierre Gevaert, zoon van Edgar Gevaert, en produceert voeding volgens de macrobiotische filosofie met respect voor mens en natuur. De familie Gevaert startte in eerste instantie met de productie van Lima in het ouderlijke huis. Later werd op het domein ook de fabriek gebouwd en het restaurantje dat enkel macrobiotische maaltijden voorschotelde. Naarmate de tijd vorderde verhuisde de productie ook een stuk naar Frankrijk.
Op deze postkaart zien we een tekening van de molen in Andiran (Frankrijk) waar de graanproducten van het natuurvoedingsmerk Lima werden bewerkt. De kaart werd verstuurd als nieuwjaarskaart in 1977.
Op deze postkaart zien we een tekening van de molen in Andiran (Frankrijk) waar de graanproducten van het natuurvoedingsmerk Lima werden bewerkt. De kaart werd verstuurd als nieuwjaarskaart in 1977.
1977
LIMA, Lima Ohsawa, Andiran, Frankrijk, Molen, Pierre Gevaert, macrobiotiek, nieuwjaarskaart, Postkaart
Pierre Gevaert, bruikleen